Jump to content

podjela imovine

snowwhite

Preporučene objave

Moj brat je rastavljen već 10 godina. Ima 4 punoljetne djece koji još žive s njim u istom kućanstvu. Negova bivša supruga dobila je pravo skrbništva nad najmlađim djetetom s tim da živi u kući bivšeg supruga do ponoljetnosti sina . Sin je navršio 18 godina, i ona je trebala iseliti. To naravno ne želi, te je moj brat želi deložirati sudskim putem. Ona ne radi, prodala je svu svoju nasljeđenu imovinu koju je naslijedila od roditelja,zatvorila je frizerski obrt radi dugova prema Poreznoj upravi i ostalim dužnicima. Zajedničku imovinu priskrbljenu za vrijeme braka, podijelili su djeci, te su oni vlasnici nekretnina. Ona traži da je se isplati 1/3 kuće koju je moj brat naslijedio od roditelja, u koju je s vremenom dograđivao, proširivao i popravljao. Ima sve sačuvane račune i troškove koje je imao za vrijeme proširivanja kuće. Ona nije sudjelovala u građevinskim radovima , a sav novac koji je imala ulagala je u svoj frizerski salon. Sada traži 2,5 milijuna kuna za 1/3 kuće.

Kakva su njegova prava i mogućnosti da je deložira iz kuće na najkraći i najbezbolniji način.

Hvala na odgovoru

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija