grif objavljeno: 29. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 29. ožujak 2011. Postovani, moj je otac poginuo u saobracajnoj nesreci... u krvi je imao 0,47 g/kg alkohola, a u mokraci 0,54 g/kg uglavnom JADRANSKO osiguranje nam ne zeli isplatit jer su oni nekom racunicom dosli do 0,52 g/kg i sad je problem također u CROATIJI osiguranju iako koliko sam shvatila oni toleriraju do 0,8 .... zar se ne gleda samo krv??? gdje god citam uvjete samo se krv spominje nigdje mokraca molim vas ako itko ista zna o tome da mi kaze neki savjet Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 29. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2011. Prije svega, moja sućut! Tko je kriv za nesreću? šta piše u ugovoru u osiguranju? po kojoj osnovi osiguranje tolerira 0,8 promila i gdje ste to pročitali, ako ste uopće pročitali ili samo "čuli"? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grif odgovoreno: 29. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2011. hvala... za 0,8 g/kg su mi rekli u croatiji i procitala sam na njihovoj stranici gdje se postavljaju pitanja vezana za osiguranje... u jadranskom se tolerira manje ali neznam tocno koliko... u govoru oba osiguranja pise da se gleda kolicina alkohola u krvi, urin se nigdje ne spominje...u zapisniku od obdukcije pise da je bio trijezan! u policijskom zapisniku nigdje ne pise da je moj otac kriv za saobracajnu jedino se zna da je preso na drugu stranu (lijevu) i sletio sa ceste... kako to se nezna... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 30. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2011. meni se čini da ćete morati u parnicu sa osiguranjem. vi im sve to navedite i to pismeno sa povratnicom, a i probati i osobno razgovarati radi pokušaja postizanja dogovra. ako i dalje ne budu htjeli platiti odštetu, morat ćete angažirati odvjetnika i pokrenuti parnicu, a ovako ćete imati dodatni dokaz da ste htjeli mirnim putem riješiti naknadu štete. Samo nisam shvatio da li je na kraju bio trijezan ili nije. Vi navodite jedan iznos, osiguranje drugi,a obdukcijski nalaz nešto treće... ?? ovo gore je pisano pod uvjetom da je bio unutar onoga što tolerira osiguranje po ugovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grif odgovoreno: 30. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2011. da sve mi se cini ca ce se to trebat rjesavat preko suda... u obdukcijskom nalazu pise da je u krvi imao 0,47 g/kg a u urinu 0,54 g/kg te na kraju pise da je bio trijezan... u jadranskom su dosli do neke racunice od 0,52 g/kg a toleriraju 0,5 g/kg (neki izracun su napravili od urina i krvi a u ugovoru stoji da se gleda samo krv) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 30. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2011. pokušavaju se izvuci od placanja. ako u ugovoru stoji da se gleda iskljucivo krv onda se mora postivati ta ugovorna odredba. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.