jozo27 objavljeno: 29. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 29. ožujak 2011. Pozdrav svima,eto trebao bi jedan savjet... imao sam prometnu u Sloveniji i ja sam krivac nezgode...nitko nije nastradal samo materjalna šteta. Dobio sam kaznu 2900 eura i oduzeta mi je knjižica vozila dok to ne platim.pošto sad popravljam svoj auto pa nisam u mogučnosti platiti taj iznos jem mi cjeli auto valjda ne vrijedi taj iznos a u 6 mj imam registraciju...a bez knjižice vozila to nije moguče. Što da radim? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
eseeker odgovoreno: 29. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2011. Hm, samo da ujedno zadovoljim i svoju znatiželju ovdje. Kako je moguće da Vam je policijski službenik oduzeo knižicu vozila, koju (koliko je meni poznato) vozač nije dužan imati kod sebe prilikom upravljanja vozilom? Tu se sad javlja problematika da, ukoliko trebate nešto poduzimati po pitanju vozila, kako ćete dokazati vlasništvo nad vozilom bez gorenavedene knjižice? Sve u svemu, sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jozo27 odgovoreno: 30. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2011. Gledaj oni ne pitaju,uzmu što hoču i protjeraju ta van države,i navodno kad platiš dobiš knjižicu,a ovdje kod nas ne možeš prijaviti da je izgubljena jer kad tad če me nači,e zato bi trebao savjet nekog pravnika da kaže što mije za činiti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 1. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2011. Nipošto ne prijavljivati gubitak knjižice vozila. Posavjetovati se u policiji o daljnjim koracima. Moguće su komplikacije, danas se za raznorazne gluposti oduzimaju prometne isprave koje nemaju nikakve veze s vlasništvom vozila i tehničkoj ispravnosti. Ako postoji ovrha, nije ju je problem upisati u knjižicu vozila, ali mislim da ta situacija ne bi smjela biti zapreka u korištenju imovine, tj. korištenju vozila. Ali opet, čak radi poreznih dugovanja u drugim zemljama ljudima se oduzimaju isprave vozila, čime se direktno krše prava vlasnika vozila. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jozo27 odgovoreno: 2. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2011. Jer ja sam vozio vozilo i skrivio to da dobim kaznu ali vlasnik vozila nisam ja tako da je tu problem,nesmiju uzeti knjižicu ako nije vozilo na mene Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 3. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2011. jozo27 je napisao: pošto sad popravljam svoj auto jozo27 je napisao: nesmiju uzeti knjižicu ako nije vozilo na mene Kažu da Slovenci imaju šesto čulo čitanja misli. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
g0suboy odgovoreno: 5. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2011. petpetica je napisao: jozo27 je napisao: pošto sad popravljam svoj auto jozo27 je napisao: nesmiju uzeti knjižicu ako nije vozilo na mene Kažu da Slovenci imaju šesto čulo čitanja misli. hahahaha znam da nema mjesta ovakvim komentarima ali ovo sam morao napisati... petpetica Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.