nova01 objavljeno: 29. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 29. ožujak 2011. molilim pomoć! nezaposlena sam trudnica, ali sam redovna studentica. majke na redovnom školovanju imaju pravo na rodiljni dopust, međutim, uskoro ću navršiti 33 god., pa me zanima postoji li dobna granica majke za ostvarivanje ovog prava. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 30. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2011. Ne vidim nikakvog razloga za tvoju zabrinutost jerbo bez problema možeš ostvariti pravo na naknadu o kojoj govoriš i ove činjenice sa redovnim ili izvanrednim studijem odnosno i bez njega stvar su prošlosti. Predlažem ti da se javiš u područni ured HZZO i podigneš zahtjev na kojem će ti biti uputa o dokazima koje moraš podnijeti kad za to dođe vrijeme. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nova01 odgovoreno: 30. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2011. Hvala puno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.