coral961 objavljeno: 30. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 30. ožujak 2011. Razvedena sam tri godine ali ja i bivši suprug nismo napravili razdiobu imovine. On se ponovo oženio i svojoj sadašnjoj supruzi darovao naš zajednički stan i ona se odmah upisala u z.k. kao vlasnica.Zanima me dali mogu sad šta učiniti i što ako ona u međuvremenu taj stan proda. Zahvaljujem na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
coral961 odgovoreno: 31. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2011. Molim Vas savjet! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 31. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2011. tužbom osporavati darovni ugovor zbog povrede bračne stečevine . odmah po podnošenju tužbe u gruntovnici traži da se spor upiše u vlasnički list stana da se onemogući prodaja stana. ako stan prodaju tada je procedura dugotrajnija i više košta. tužbu podnijeti hitno i izvršiti upis spora. tužbu za podjelu bračne stečevine ste trebali podnijeti davno prije i dok ste bili u braku (brak se ne raspada u jednom danu) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.