Jump to content

ozkaz ugovora o radu, ugovorna zabrana utakmice

Kiki3232

Preporučene objave

dobar dan,

molio bih ako netko može pomoći u mojoj situaciji koja je slijedeća:

Zbog nepoštivanja mog ugovora o radu neisplaćivanjem plaća na vrijeme ili u smanjenom obliku, odnosno nedostavljanjem platnih lista i obračuna plaća u slučaju kašnjenja isplata plaća, dao sam 28.01. otkaz. U firmi radim skoro 10 godina.

U otkazu sam naveo da ću koristiti godišnji odmor u vrijeme otkaznog roka.

Usmeno mi je to odobreno.

15.03.uslijedio je prijedlog da raskinemo ugovor prije isteka korištenja preostalog godišnjeg odmora, uz odjavu unatrag propisanu zakonom, pristao sam ako se dogovorimo oko isplate prostalih obaveza; plaće do datuma odjave i ostatka neiskorištenog GO i gazda također.Međutim u prijedlogu raskida ugovora prvotno mi nije obračunat ostatak neiskorištenog GO a i naglašeno je isključivo pravo i inzistira se na ugovornoj zabrani utakmice. Zanima me obzirom se nitko nije pismeno očitovao o tome, otkaz sam dao ja zbog nepoštivanja mog ugovora, a sada ne mogu doći do knjižice i odjave, jer nikako da se usuglasimo oko raskida ugovora, može li se vlasnik pozivati na zabranu utakmice, odnosno kako mogu dobiti svoje dokumente i nastaviti raditi u novom poduzeću u kojem bih želio nastaviti raditi. Čuo sam da treba napisati neku izjavu kojom se ne smatram vezanim po tom ugovoru. Kome ju poslati i kada ? Hvala na pomoći.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija