zivac0 objavljeno: 30. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 30. ožujak 2011. Pozdrav! Dobio sam kaznu za vožnju na mjestu gdje je prometnim znakom zabranjen promet za sva vozila osim stanara, taxija, itd., od 17-24h. Išao sam u posjet članu uže obitelji(posjeduje dvorišno parkirno mjesto), koji živi u ulici do koje se može doći samo tim putem gdje sam dobio kaznu ili vožnjom 30ak metara u krivom smjeru(što je lošija opcija - kazna je osjetno veća). Postoji li mogućnost da žalba bude prihvaćena ili da platim? Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 1. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2011. Platite to. Kaznu vam neće oprostiti, ne može se umanjiti ispod minimuma, a povećavaju se troškovi postupka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zivac0 odgovoreno: 1. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2011. zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.