Danijel047 objavljeno: 31. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 31. ožujak 2011. Molim za pomoć. Vodim borbu za skrbništvo oko djeteta(djevojčica stara 6 godina). Djevojčica je od rastave pod skrbništvom majke i sve moje žalbe su bile odbijene i sada mi je ostala zadnja šansa vještačenje na Poliklinici u Zagrebu. Da krenem od početka ali ipak da malo skratim. Uglavnom na prvoj dodjeli skrbništa dogodilo se to da je sud dobio mišljenje dva različita Centra Karlovačkog i Križevačkog i ta dva mišljenja su se razlikovala jedan centar je mislio da bih ja trebao dobiti skrbništvo, a drugi da ga treba dobiti bivša supruga. I od cijele te priče sutkinja je odlučila da djete ide majci, jer je to praksa. Nakon toga žalba na Županijskom sudu je odbijena. Ponovno sam se žalio na Općinskom sudu i sutkinja je odlučila postupak dati na vještačenje u Polikliniku u Zagreb. U međuvremenu sam podnio prijavu za zlostavljanje djeteta od strane štićenika Doma za starije kojega vodi majka bivše supruge i u kojemu djevojčica živi sa bivšom suprugom, njezinom majkom i očuhom bivše suprige. Provedena je obrada i utvrđeno je da je djete seksualno zlostavljano i sada Državno odvjetništvo vodi postupak protiv štićenika doma. Rezultati vještačenja još nisu stigli ali mene zanima da li ima šanse da sada dobijem skrbništvo nad svojom djevojčicom? Da li je dokazano zlostavljanje od štićenika dovoljno da dobijem skrbništvo nad kćeri? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 31. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2011. Pogledaj u PM. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.