Jump to content

ovrha nad nekretninama založnog dužnika-pomoć

mi8mtv

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Molim vas za pomoć, naime moj otac je tokom 2003.god na nagovor njegove prijateljice koja je namjeravala pokrenuti obiteljski obrt, ustupio nekretnine kao osiguranje novčane tražbine koju je ista željela podići u obliku kredita za pokretanje obrta. Ista se obavezala kako će u rokovima podmirivati svoje obveze prema banci, međutim isto nije ispoštovala te je banka sada pokrenula ovrhu nad nekretninama, tj. već je bila jedna neuspjela dražba prije dva tjedna. Kako je dotična nedostupna meni i mom ocu,mi smo podnijeli policiji 26.8.2010. kaznenu prijavu za prijevaru dovodjenjem u zabludu Čl.224 KZ te su oni nakon obrade proslijedili slučaj općinskom drzavnom odvjetništvu a koje nas je obavijestilo dana 28.03.2011 da je prijava odbačena jer je nastupila zastara koja za takva kaz. djela iznosi tri godine. U uputi o pravnom lijeku je navedeno da se može pokrenuti optužni prijedlog pri općinskom kaznenom sudu u roku od osam dana. Molim vas za pomoć,neznam što da radim, u policiji mi ništa ne žele reći, ta gospođa mi je nedostupna, ne nalazi se na adresi gdje je prijavljena i krije se a čeka se dražba nad nekretninama, bojim se da ne ostanem bez toga. Dali mogu u općinskom državnom odvjetništvu dobiti podatke o njenom sadašnjem prebivalištu? Hvala svima na pomoći!

Pozdrav, Vladimir

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

No members to show

• Napravi novi...

Važna informacija