jutranjka objavljeno: 31. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 31. ožujak 2011. Poštovani, molim Vas za pomoć. Po povratku s rodiljnog dočekao me posao, ali na pola radnog vremena. Ne mogu se pozivati na pravo da mi se po povratku vrati posao na puno radno vrijeme s kojeg sam i otišla na porodiljni iz više razloga koje ne mogu navesti. Kako je poal radnog vremena jednako i polovini plaće (a toliko iznosi plaća dadilje koja bi u međuvremenu čuvala kćer), razmišljam isplati mi se uopće ostati na tom radnom mjestu. U kojem ću slučaju imati pravo na naknadu HZZO-a? U kojem iznosu i za koji period? Da li je možda riješenje da koristim pravo na neplaćeni godišnji odmor sve dok ne nađen novi posao, kako ne bih prekinula staž? Ima li neko treće riješenje? Hvala najljepša na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 31. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2011. Na ova postavljena pitanja i dileme bez obzira našao netko ili ne ovdje treću mogućnost zapravo morat ćeš rješiti sama. Ovo je u sferi tvoje i samo tvoje odluke o tome isplati li ti se raditi ili ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.