gecko1981 objavljeno: 1. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 1. travanj 2011. Poštovani, Danas mi je stigao prekršajni nalog zbog neodjavljivanja skutera radi isteka prometne dozvole. Prometna je istekla u 10-om mj. prošle godine. Stvari stoje ovako...u 9.mj. prošle godine sam ostao bez posla i do dana današnjeg sam na burzi i nisam bio u mogućnosti ponovno registrirati skuter i ujedno nisam znao ništa o ovom zakonu (o 15 dana nakon isteka da se mora odjaviti vozilo)...u protivnom bih to i učinio, jer ništa me ne košta, a ovako me terete za 700kn. Molim pomoć oko pisanja prigovora, budući da mi je to prvi prekršaj iz neznanja (ako ga se može tako nazvati). Unaprijed hvala....pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 1. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2011. Prigovor će te morati pisati sami. Neznanje ne može biti olakotna okolnost, ali se svejedno pozvati na to. Pisati prigovor u kojem izričito priznati prekršaj, priložiti potvrdu o nezaposlenosti i potvrdu iz porezne o lošem imovinskom stanju, tražiti manju kaznu i oslobađanje od troškova postupka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.