ivozec objavljeno: 1. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 1. travanj 2011. Molio bih nekoga da mi pomogne izracunati mirovinu.. Nalazim se u mirovini od 3018kn. -Prvo su je vodili kao vojna mirovina a sada je vode kao invaldska. -Prvobranitelj sam i dragovoljac domovinskog rata,sudjelovao u ratu kao MUP djelatnik aktivnog sastava i u sastavu 204- Brigade gdje sam stekao Casnicki cin ''Porucnik'' 21.03.1991g.-26.04.1994g. -Za sada jos nemam potvrdjen HRVI i cin jer se nalazi na upravnom sudu. Imam povredu na radu zadobivenu u predjelu kraljeznice donjeg djela zadobivenu od udarca gelera preko zastitnog prsluka. Sto ja na sistematskom u Sarengradskoj 1993g. potvrdjeno kao ranjavanje bez vanjskih ozlijeda. -HZMO mi je priznao 60% vojno i 40% civilno ostecenje organizma,2008g. prvostupanjsko povjerenstvo HRVI donijelo je odluku 30% PTSP i daje vidno ostecenje kraljeznice ali da vise neulazi u priznavanje statusa. Sto je na drugostupanjskom tijelu odbijeno pa se sada nalazi na Upravnom sudu. - Imam saznanje da je pocelo citanje 2008g. i nadam se rjesenju do kraja godine. ----Hvala unaprijed---- Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.