Zipper objavljeno: 2. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 2. travanj 2011. Poštovani forumaši i forumašice , nažalost nemogu bolje sažeti od ovog: Kolega, moj brat, još jedan dečko , i ja odlazimo oko 2h ujutro pješke s motorijade s pivicama u ruci , fino stanemo, i ispišamo se nakon što smo se malo udaljili od ostalih ljudi ( ali samo ja i kolega ). Nakon toga prilazi nam policijski službenik i pozove nas dvojicu u desetak metara udaljeni policijski golf zbog vršenja male nužde na javnom mjestu. Brat i njegov frend ostaju u šatoru kod upada , a nas dvojica koji smo pišali ostavljamo kod njih svoje pive i odlazimo do policijskog auta . Policijski službenik nam prvo veli da sve iz džepova stavimo na haubu , te nakon što smo to napravili, počinje upisivati podatke s moje osobne u svoj blokić. Sve se odvija fino korektno , vrača mi osobnu i stvari i veli da mogu otiči, a da kolega još malo ostane da upiše i njega. Odlazim do svog brata ( nekih petnaestak metara dalje), i u trenutku kad sam uzeo pivu u ruku , netko me s leđa brutalno sruši na pod, počinje vika , i nakon par sekundi skužim da se radi o policajcu , al ne onom koji nas je zapisivao. Nakon toga se na mene bacaju još dva policajca , stavljaju mi lisice i vuku me ko kretena do policijskog kombija , viču mi "ko je sad đubre policijsko?!..." , za minutu su doveli i kolegu pod istom optužbom. U PP mi nisu htjeli ni lisice skinuti kod obrade, iako nisam pružao nikakav otpor, još sam i kolegu umirivao, i još su me zadržali 12 sati u pritvoru , ali ne u našem gradu nego 20 km dalje. Hvala Bogu na stvarno fer policijskom službeniku koji je bio dežuran , čovjek je bio kulturan u razgovoru samnom , pa mi je davao cigarete i kupovao kavu na aparatu za svoju lovu , čak mi je u par navrata donio mobitel kad me žena zvala. Dobio sam prijavu zbog vršenja male nužde , te zbog vrijeđanja policijskog službenika, ali tamo stoji da je do vrijeđanja došlo prilikom legitimiranja, što je apsolutna laž. Moram još i napomenuti da je policijski službenik koji nas je legitimirao naš domači čovjek , a ovi ostali su došli od nekud kao ispomoč. Odlučan sam pod svaku cijenu istjerati pravdu, jer NISAM ni vidio da je dalje u mraku ( suprotan smjer od onog kojim sam se kretao nakon legitimiranja) parkiran policijski kombi , a kamoli da bih nešto dobacio , jer stvarno ni nisam takva osoba, i nikad u životu nisam bio kažnjen zbog tako nečega. Možda je od okupljenih ljudi netko nešto dobacio tom drugom policajcu , ali ja to nisam čuo , mada je on tvrdio da sam baš ja taj. Smatram da su mi povrijedili ugled i čast, jer sam otac dvoje djece , predsjednik ogranka jedne političke stranke - nisam nikakav huligan , niti razbijač, a možete si misliti kakve su priče nakon toga kružile o meni... Zanima me kakve su mi šanse da dokažem neistinite tvrdnje, jer imam svjedoke, iako sam prema kombiju cijelo vrijeme bio okrenut leđima , brat i njegov kolega su sve promatrali. Mogu li tražiti preko odvjetnika poligrafsko testiranje sebe , a i policajaca ukoliko na sudu budu davali lažne iskaze? Ukoliko uspijem dokazati da su pogriješili , kako zatražiti odštetu i u kojem iznosu? Čekam poziv na sud , uzet ću advokata kad dobijem poziv , ali molim za savjet i mišljenje. Smatram da svatko može pogriješiti , ali ovakvi pojedinci i njihovi postupci bacaju ljagu na policijsku profesiju. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 3. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2011. Odvjetnik će vam napisati kvalitetan prigovor. Uvreda se pokreće privatnom tužbom, odvjetnici vole takve stvari i takve klijente, napisat će vam i naplatiti i to. Ako držite do svoje časti, ugleda i političke stranke, mislim da vam ne priliči vršenje male nužde pred policijom. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zipper odgovoreno: 3. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2011. Editirao mederator. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 3. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2011. G. Zipper, ovo nije mjesto za iznošenje vaših frustracija Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 3. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2011. Neprimjerenim fotografijama nije mjesto ovdje. G. Zipper, radi ovakvog ponašanja možete biti isključeni sa ovog portala. Temu zaključavam. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave