Gaz objavljeno: 3. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 3. travanj 2011. Lijep pozdrav svima... Vec sam postavio ovo pitanje, al cu ga preformulirati... Moja zena je zaposlena na neodredeno s probnim rokom od 6 mjeseci koji jos nije istekao. Prije nekoliko dana samo saznali da je trudna te nas zanima sljedece... Posto posao iziskuje puno putovanja i izuzetno je stresan, doktor joj je napisao da ne smije putovati. Jos nije rekla u firmi lijepu vijest te nas zanima koji su moguci odgovori sto se tice nasega zakona. Zapravo, sto joj poslodavac moze napraviti--- 1. moze li joj dati otkaz? 2. moze li joj odobriti (ex lege) da radi u uredu u smilsu da nema druge mogucnosti jer je ona zasticena? 3. u slucaju otkaza, sto se dogada ako ona u tom periodu otkaznog roka ode na cuvanje? 4. koje su druge moguce opcije? Kakva su prava poslodavca, sto moze uciniti? Postoji li mogucnost otkaza u tom slucaju? Napominjem da bi moja zena i dalje radila, samo ne bi putovala. Unaprijed hvala i lijep pozdrav.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gaz odgovoreno: 4. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2011. Nadam se da je pitanje jasno te se ujedno nadam da postoji odgovor jer nam je vrlo važan. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru... LP Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.