jas_naa objavljeno: 4. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 4. travanj 2011. dali je netko polagao drzavni u skoro vrijeme? iskustva bi dobro dosla, sto pitaju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mslm odgovoreno: 19. rujan 2011. Dijeli odgovoreno: 19. rujan 2011. Položila sam 15.9.2011. dsi za farmaceutskog tehničara. Pošto nitko nije napisao iskustva ja ću vam bar donekle opisati. Pitaju zakon o radu i ustav u jednoj sobi,u drugoj je struka a u trećoj zakon o zdrav. zaštiti i zdrav. osiguranju.Svugdje ulaze po dvoje,pitaju po 4-5 pitanja iz svakog zakona. Ustav treba znati predjednik,sabor,vlada,ustavni i vrhovni sud,trodiobu vlasti,zastava,grb,lenta i zastava presjednika te uglavnom ono najvažnije. Zakon o radu treba znati: neplaćeni dopust,radno vrijeme i stanke,godišnji odmor,porodiljni,ugovor o radu što sadrži,zaposlenik i poslodavac,ugovor na određeno,otkaz i itkazni rok. Zdravstvena zaštita: mjere z.z.,koja prava ima osoba kao osiguranik,tko osigurava,primarna,sekundarna i tercijalna z.z.,načela z.z.,zdravstvena tijela... Zdrav osiguranje: bolovanje,tko je osiguranik,tko ima pravo na naknadu,dopunsko osiguranje,privatno i dodatno. Uglavnom ono najvažnije,treba samo pričati,jer ako pokažete strah onda vas jako gnjave sa pitanjima. Neki su dobri i pomažu,a ova iz zdravstvene z. je jako bila stroga,čak je par njih i rušila. Literatura:Pročišćeni zakoni sa interneta,i stare skripte iz struke NIJE TAKO STRAŠNO!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petielement odgovoreno: 15. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2012. @mslm jel se taj ispit polaže u neko točno određeno vrime i kad? di mogu nać više informacija o tome, na internetu nema ništa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
farmaceutski tehnicar odgovoreno: 30. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2012. jel moze neko da mi posalje skriptu za polaganje dsi za farmaceutskog tehnicara... Hitno mi treba... zahvalna.. I evo email odimic7@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sanjaaaa odgovoreno: 23. veljača 2013. Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2013. ja bi isto trebala skriptu za strucni ispit za farmaceutskog tehnicara, moj mail- sanja.ko93@gmail.com isto ako je netko bio nedavno na ispitu iskustva. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matea Halapir odgovoreno: 2. rujan 2020. Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2020. Pozdrav, dali netko mozda ima primjer kako ispuniti pripravnicku knjizicu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LauraSaronja odgovoreno: 24. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2022. Pozdrav, Ima li netko skriptu za farmaceutskog tehničara stručni dio? Bila bih jako zahvalna. Neka mi pošalje na mail : laura.saronja2000@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alex1901 odgovoreno: 25. listopad 2023. Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2023. Da li netko ima skriptu za državni farmacetski tehničar? Ako može da mi proslijedi na strainicaleksandra@gmail.com Hvalaa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gabrielle.sollis odgovoreno: 2. travnja Dijeli odgovoreno: 2. travnja Pozdrav! Ako netko ima skriptu, molim da mi proslijedi na gabrielle.sollis@yahoo.com Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Petra__00 odgovoreno: 20. lipnja Dijeli odgovoreno: 20. lipnja Pozdrav, ako neko ima skriptu za stručni može li mi poslat na petravarnica@gmail.com? Hvala puno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.