nine objavljeno: 5. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 5. travanj 2011. evo bio na kontroli kod pshijatra i on mi kaže da mi više nesmiju davat tablete one koje mi pomazu ali zbog dijagnoze nemogu ić mi na recept pa bi mi oni u bolnici dali do druge kontrole ali vise nesmiju zabranilo ministarstvo pa eto nedaju nam ni živit ni s tabletama bice skupo im pa kako ce nam dat da ostvarimo nasa prava a nek dile lažnim bolesnicima mirovine to im nesmeta povraca mi se od svega ovog kad čujem ko je sve dobija mirovinu na osnovu ptsp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BoreLee odgovoreno: 13. svibanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. svibanj 2011. Pa sto si lijepo sam ne uzgojis terapiju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Draganec odgovoreno: 13. svibanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. svibanj 2011. nine je napisao: evo bio na kontroli kod pshijatra i on mi kaže da mi više nesmiju davat tablete one koje mi pomazu ali zbog dijagnoze nemogu ić mi na recept pa bi mi oni u bolnici dali do druge kontrole ali vise nesmiju zabranilo ministarstvo pa eto nedaju nam ni živit ni s tabletama bice skupo im pa kako ce nam dat da ostvarimo nasa prava a nek dile lažnim bolesnicima mirovine to im nesmeta povraca mi se od svega ovog kad čujem ko je sve dobija mirovinu na osnovu ptsp Ispeci pa reci,a što da ti drugo kažem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.