Irenica objavljeno: 5. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 5. travanj 2011. Od prošle godine sam razvedena. Imamo dvoje djece, sin (10god.)pripao je ocu , a kčer (14god.)meni.Živim sa kčerkom u podstanarskom stanu,a bivši i sin u kući koju smo zajedno napravili od temelja dok smo bili u braku.Pošto i ja imam pravo na pola kuće tj da me bivši suprug isplati ,naravno on to ne želi bez suda interesira me na koji naćin se ja mogu odreći svog djela u korist djece, znaći da svoju polovicu ostavljam djeci.Ne želim se sa njim povlačiti po sudovima i tražiti svoje jer je to mukotrpan i dugotrajan proces , a to smo i gradili zbog djece.Kuča je pod hipotekom i kako i kada bi je on uspio prodati neznam ,zbog toga tražim savjet kako najbolje i najbezbolnije da svoj dio ostavim djeci.Molim za savjet... Hvala !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 5. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2011. ko je u vlasničkom listu naveden kao vlasnik kuće . ako je u vlasničkom listu upisano samo ime bivšeg tada on može prodati kuću bez potanja . potrebno je podnijeti tužbu za utvrđivanje i podjelu bračne stečevine . tek kada budeš upisana kao vlasni dijela kuće ,u vlasničkom listu, možeš svoj dio kuće darovat djeci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Irenica odgovoreno: 7. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2011. u vlasničkom listu je momentalno upisana karlovačka banka... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.