tortica16 objavljeno: 5. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 5. travanj 2011. Poštovani, molim Vas savjet: vlasnica sam firme ali još sam redovna studentica. Ove godine završavam fakultet. Zanima me da li se ja mogu prijaviti na zavod za zapošljavanje? i zaposliti kod drugog poslodavca jer ne želim raditi u svom poduzeću?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mokronoge odgovoreno: 5. svibanj 2011. Dijeli odgovoreno: 5. svibanj 2011. Činjenica da ste vlasnik trgovačkog društva / član društva ni u kojem slučaju vas ne sprečava da zasnujete radni odnos u nekom drugom trgovačkom društvu/obrtu/ustanovi.... Nadam se da niste i član uprave društva - direktor ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
IvanaS odgovoreno: 6. svibanj 2011. Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2011. Ukoliko ste vlasnica tvrtke i direktorica, a istovremeno ste zaposleni u drugoj tvrtki tada nemate nikakvih financijskih obveza u svojoj tvrtki. Ukoliko ste vlasnica tvrtke i direktorica, a nezaposleni ste tada vam je osnovica na koju morate platiti doprinose državi 7.657,00 kn. Pitanje je sad isplati li vam se biti nezaposlena direktorica na HZZ-u? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.