Jump to content

tražiti za uzdržavanje ili ne?

josy

Preporučene objave

Dragi ljudi, imam jedno pitanje...

imam 26 godina i upisala sam po treći puta 1.godinu fakulteta (1.put nisam znala još šta bi, 2.put sam se pokušavala sama uzdržavati, ali nisam uspjela), hoću li išta postići ako podignem tužbu za neplaćanje alimentacije tj. za uzdržavanje?

nakon razvoda, otac je plaćao nešto sitno ili ništa, nakon toga je mama tražila da plaća, ali je onda došao rat i otišle smo u Njemačku.

Nakon što smo se vratile, cijelo moje školovanje, on se nikad nije javio niti ponudio išta plaćati. Znači, nikad ništa.

Prije godinu dana je prodao kuću i ponudio mi da će mi dati 10000eura ako potpišem da nakon njegove smrti neću ništa tražiti. odbila sam. kasnije sam se predomislila (bolje išta nego ništa) i javila mu, ali mi nije odgovorio.

Čula sam da je kupio novi stan i da ga je prepisao na ženinu sestru (vjerojatno da ja ne mogu tražiti ništa, da ostane sve njegovoj djeci-ima ih troje).

Njih školuje, a mene ko j*** da oprostite..

E sad, da li je uopće moguće da ja njega tužim s obzirom da sam mijenjala fakultete (sada sam redovni i čak mi je i krenulo)... svi mi kažu da s tim neću ništa postići jer je on kreten i udren u glavu i da će me samo poniziti na sudu.

Ako je moguće, koliko košta uopće jedan odvjetnik i koliko puta bi morala ići u mjesto gdje mi je boravište, s obzirom da sada studiram negdje drugdje?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija