rastavljena objavljeno: 5. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 5. travanj 2011. rješenje o ovrsi za neplačeni dug po american expressu koji je zaključen 29.5.2006 godine, a do danas mi nisu sjeli na račun, pa moje pitanje je da li je možda sve otišlo u zastaru? koliko treba proć vremena da neke ovrhe zastare Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 6. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2011. Što Vam je to zaključen dug? Imate pravomoćno Rješenje o ovrsi? Nema Vam zastare, imaju 10 godina od pravomoćnosti da Vam se naplate, a kamate i troškovi postupka su Vam itekako sada narasli od 2006.g. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rastavljena odgovoreno: 6. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2011. Hvala puno Lijep pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
goranx odgovoreno: 6. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2011. zovi ih i dogovori se to je najpametije....negdje prije sam nekome dao svoj primjer na tu temu....najlakše je se dogovoriti sa njima a oni su svakako za....pričam ti ovo iz vlastitog iskustva....pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.