Dirk23 objavljeno: 7. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 7. travanj 2011. Prije cca 5 god, optuzili su me za prikrivanje ukradenih stvari, za konzumaciju, i za davanje prostora na koristenje. Dobio sam 2 god uvjetno, i zanima me, nakon koliko ce se to brisati, znam da vjerovatno nece nikada u glavnom, ali bitno mi je za preko granice i za posao, nakon koliko godina, to ne vide na granici, i za koliko mogu dobiti cistu potvrdu o nekaznjavanju? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 7. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2011. Na granici će Vam biti uvijek vidljivo jer će se voditi u evidenciji policije u dnevnim događajima. U Ministarstvu pravosuđa ćete se voditi kao kažnjavani do isteka 3 godine od isteka uvjeta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.