markosl objavljeno: 7. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 7. travanj 2011. Poštovani, imam problem. Ona je drzavljanka Srbije ja Hrvatske. Vjencali smo se u Hrvatskoj 2007 godine. Potvrdili smo vjencanje u Srbiji 2008 godine. Ona je otisla od kuce 2009 i od tada je nisam vidio. Preko odvjetnika smo potpisali papire za razvod braka u Srbiji i tamo smo se i zvanicno razveli, ali sa njom vise nemam kontakt nikakav... Kako mogu napraviti razvod u Hrvatskoj, tj da li je moguce da sud prihvati razvod u Srbiji i razvede me u Hrvatskoj ? Sa njom nemam nikakvu komunikaciju i ne znam di je i sta je. Nemamo djece i nikakve zajednicke imovine i ona je samostalno napustila supruga, posao i dom ( imam njenu izjavu o tome ovjerenu kod javnog biljeznika u Srbiji iz 2009 godine). Koliko ce me razvod okvirno kostati ??? Molim odgovor i da sto prije zavrsim ovu tuznu pricu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.