gioco objavljeno: 7. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 7. travanj 2011. iznajmljivao sam uređen posl.prostor koji je zakupnik napustio bez obavjesti i djelomično devastirao te ostao dužan 10.000eura za najam. Inače u ugovoru stoji da je otkazni rok 3 mjeseca. Unajmljen je na firmu. Kakve su mogućnosti naplate duga budući da sam čuo da ću vrlo teško sudskim putem to naplatiti? Također neki su mi savjetovali tzv. utjerivače dugova s obzirom da sam 100% u pravu ali sam prema tome jako skeptičan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 8. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. Poštovani, kao što ste sigurno primjetili, ovo je pravni portal te možete dobiti pravne informacije. Savjete o utjerivačima dugova ili bilo kakvim nezakonitim radnjama ovdje nećete dobiti. Imate ovjereni ugovor o zakupu? Prostor je devastiran? Ako hoćete tužiti (da li je isplativo ili ne, ima li smisla ili ne-odlučite sami) tražite sudsko osiguranje dokaza prije podnošenja tužbe, da se evidentira stanje prostora. Onda u tužbu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gioco odgovoreno: 8. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. Hvala na brzom odgovoru i isprika za utjer. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.