huskybucka objavljeno: 7. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 7. travanj 2011. Postovanje! Roditelji mi primaju invalidninu od mojeg brata-poginulog hrvatskog branitelja. Mama na svoj racun prima mirovinu, a na tatin racun stize invalidnina. Tata je alkoholicar i cijelu invalidninu potrosi na alkohol. Zanima me dal postoji kakva mogucnost da se invalidnina prebaci i da umjesto na tatin stize na mamin racun ? Dal je to ikako moguce bez tatinog znanja ili mora biti tatin potpis? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mika4 odgovoreno: 7. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2011. može se objediniti na jedan tekući račun obratite se u područni ured za branitelje! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Rain_3 odgovoreno: 9. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2011. Korisnik sam uvećane obiteljske invalidnine, otac je poginuli hrv.branitelj. Nakon položene prve godine na fakultetu, 2 sam pauzirao u dogovoru sa fakultetom zbog opravdanih razloga, i sad sam na drugoj godini. Sad je pokrenuta revizija i u ministarstvu/centru za socijalnu skrb kažu da nisam imao pravo i traže povrat novca za te dvije godine, a ujedno već 7 mjeseci mi ne isplaćuju invalidninu za ovu akademsku godinu iako za sve tri imaju uredno dostavljene potvrde o upisu u akademsku godinu. Pozivaju se na članak 76.st.1.t.2. Da li po tom članku imam pravo na invalidninu jer mi se čini da je jedini uvjet da sam redovan student, a što jesam bez obzira na pauziranje jer ga je dekan odobrio ili se varam? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.