jbab objavljeno: 7. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 7. travanj 2011. pozdrav, zelio bih sa susjedima zamijeniti parkirno mjesto pa me zanima je li to moguce i, ako da, koja je procedura. Potencijalni problem je u tome sto su oba stana (ukljucujuci parkirna mjesta) tereceni od strane kreditora - moj stan Wuestenrot, susjedi ZABA. Također, susjedi se jos nisu upisali na stan vec glasi na investitora. Zahvalan sam na svakoj informaciji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nnik odgovoreno: 22. veljača 2016. Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2016. pozdrav, zelio bih sa susjedima zamijeniti parkirno mjesto pa me zanima je li to moguce i, ako da, koja je procedura. Potencijalni problem je u tome sto su oba stana (ukljucujuci parkirna mjesta) tereceni od strane kreditora - moj stan Wuestenrot, susjedi ZABA. Također, susjedi se jos nisu upisali na stan vec glasi na investitora. Zahvalan sam na svakoj informaciji. I mene zanima isto ovo pitanje pa ukoliko netko zna odgovor bio bih zahvalan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 27. veljača 2016. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2016. Po opisanom parking mjesta su etažirana kao pripadajući dio stana,glede čega sam mišljenja kako bi zamjena iziskivala dodatnu izmjenu elaborata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.