misoxxx objavljeno: 7. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 7. travanj 2011. Pozz, imam jedan problem. Radio sam danas novu putovnicu, i trebao dati otiske prstiju.. citac otisaka je stalno javljao gresku. imam ocito ostecene otiske posto radim kao konobar i 100 put dnevno perem ruke.. itd. ( a i imao sam prometnu nesrecu gdje su mi stradali dlanovi..) e sad je moje pitanje ako dobijem putovnicu , a receno mi da budem dobio, koje ce biti posljedice ako budem isao recimo u Ameriku, a nemam otiske u biometriji... POMOC ! hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 15. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2011. imat ćeš otiske,samo je pitanje kakve. uređaji stalno "kao" ne očitavaju samo su preosjetljivi, očitaju, ali zbog napravljenog podešenja ispadne kao da nije kvalitetno očitano. ne bi ni dobio putovnicu da nisi ispunio sve što je potrebni za nju. sretan put Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.