tadeja objavljeno: 8. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 8. travanj 2011. Molim vas može me netko uputiti kome se obratiti kod falsifikata potpisa!Naime u mojoj parnici o dosjelosti isplivao je dokument o cjepljenju moje čestice koja momentalno pod teretom zbog spora na kojem se nalaze potpisi nas Vlasnika normalno čisti fasifikat niko nikada to nije vidio ni potpisao.takop smo izjavili na sudu a mi bismo htjeli dokazati.U falsifikat je upleten odvjetnik,geodeta i tužitelj te ja želim to dokazati. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 8. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. obrati se nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. ponesi i fotokopiju dokumenat sa krivotvorenim potpisom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 8. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. Osim toga u parničnom postupku tražiti vještačenje rukopisa (grafološko vještačenje). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 8. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. vještačenje rukopisa tražiti podneskom sudu prije nego se donese odluka. poštom preporučeno i sa povratnicom ili na urođbeni suda ali da na kopiju podneska pečatom (ako jemoguče i potpisom )potvrde primitak podneska. u podnesku obvezno navesti posl.broj. ako je zakazana sljedeća rasprava zahtjev za vještačenjem može se postaviti na raspravi tražiti da sud u zapisnik uvede zahtjevza vještačenjem rukopisa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tadeja odgovoreno: 10. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2011. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.