Jump to content

Prekršajni nalog

reeferman

Preporučene objave

Poštovanje,

Imam jedno početničko pitanje, ispričavam se ako je već negdje objašnjeno, ali nigdje ne mogu pronaći odgovor na njega.

Naime, dobio sam Prekršajni nalog od suda te u roku od 8 dana nisam uložio žalbu (kriv sam i spreman sam platiti). Je li nakon toga automatski ovaj nalog postaje pravomoćan te mogu odmah platiti kaznu? Ili moram čekati nekakvo rješenje o pravomoćnosti te tek onda u roku 8 dana platiti kaznu.

Ja sam mislio odmah uplatiti Internet bankarstvom, ali mi prijavljuje pogrešan poziv na broj tj. moj JMBG te sam zbog toga pomislio da presuda još nije postala pravomoćna.

Unaprijed se zahvaljujem!

Dijeli na drugim stranicama

hvala na objašnjenju oko trenutka pravomoćnosti,

ali upravo sam bio na pošti, i gospođa na šalteru također kaže da model/poziv na broj nije otvoren (što god to značilo). Kao da ona može ipak uplatiti na taj račun ali me strah da oni neće vidjeti u koju sam svrhu ja to njima uplatio pa da ne bi i unatoč mojoj uplati uslijedila ovrha.

meni ovako stoji u uputama za plaćanje, poziv na broj "22" - konto 6025 - JMBG.

stavio sam model 22, i poziv na broj svoj JMBG. Pokušao sam i s ovim 6025 ispred JMBG-a, ali također ne ide.

Ma otići ću u ponedjeljak sa ovim nalogom na finu da mi oni pomognu ispuniti.

hvala na pomoći, pozz

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija