commando objavljeno: 8. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 8. travanj 2011. Na današnjoj sjednici Vlada RH je predložila izmjene i dopune Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, pa koga zanima cijeli tekst se može pronaći na stranicama Vlade RH i to pod dokumentima sa 121. sjednice Vlade. Zakon ide pred Sabor po hitnom postupku, što znači najvjerojatnije do kraja ovog mjeseca. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
apollon odgovoreno: 8. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. Ja sam samo našao da ide u Sabor prijedlog o izmjenama zakona.Nisam našao o ćemu se konkretno radi.Zna li tko? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
commando odgovoreno: 8. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. Evo link: http://www.vlada.hr/hr/content/download/163406/2386004/file/121%20-%205.pdf Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 9. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2011. Koliko sam vidio nema nekih bitnih promjena osim što se skračuju rokovi revizija za 90 na 60 dana i to da se sada ide na 2. st ako se žali na rješenje 1. st. na rješenje RVI. Ono vezano za obnovu postupka za RVI nakon 2 godine je isto, a za obnovu postupka same mirovine nema ništa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nine odgovoreno: 9. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2011. ima kompa promina pogledaj brojke za obračun mirovina su manje i triba revizija samo koliko će efekta imat mislim da će najebat bolesni i pošteni opet jer uvučeš se use i šutiš a ona koji nije bolestan je dobar glumac a to je vidim prolazilo kod liječnika makar u mom kraju jer ih dosta poznam da od ptsp imaju hrvi aod ptsp ni slovo p i zato triba revizija i kad vidim kad mi neko kaže da moze onaj koje bolestan radit a znam po sebi da ima dana da neman volje ni živit a kamoli nesto radit pa eto opet neman ni hrvi petar2013 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 9. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2011. Svaka promjena zakona nešto donosi i to treba ozbiljno shvatiti.Navest ću vam jedan primjer iz 2000.Došlo je do tako male promjene zakona gdje je umjesto zareza stavita točka a riječ iza njega brisana.Ta promjena mom prijatelju sinu političkog zatvorenika izbila je iz nruku 200000 kn.Ovih dana dobio je obavijest da je ustavni sud dao za pravo svima koji su bili u postupku i da na naknadu imaju pravo.Dobro da nije dobio moždani udar.Toliko o zakonima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dodadi odgovoreno: 14. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2011. Može se "Suzana" zaklinjati na branitelje koliko hoće, ali unutrag dvije godine sve što je donešeno ili mijenjano u Zakonu je na štetu branitelja, a tako će biti ia dalje jer oni su sebe i te kako namirili i sad štite samo svoje debele guzičetine, posebno predstavnici raznih udruga koji su ujedno i saborski zastupnici HDZ-a i sl. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.