Jump to content

Mijenja se ZOPHBDR


commando

Preporučene objave

Na današnjoj sjednici Vlada RH je predložila izmjene i dopune Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, pa koga zanima cijeli tekst se može pronaći na stranicama Vlade RH i to pod dokumentima sa 121. sjednice Vlade.

Zakon ide pred Sabor po hitnom postupku, što znači najvjerojatnije do kraja ovog mjeseca.

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ima kompa promina pogledaj brojke za obračun mirovina su manje i triba revizija samo koliko će efekta imat mislim da će najebat bolesni i pošteni opet jer uvučeš se use i šutiš a ona koji nije bolestan je dobar glumac a to je vidim prolazilo kod liječnika makar u mom kraju jer ih dosta poznam da od ptsp imaju hrvi aod ptsp ni slovo p i zato triba revizija i kad vidim kad mi neko kaže da moze onaj koje bolestan radit a znam po sebi da ima dana da neman volje ni živit a kamoli nesto radit pa eto opet neman ni hrvi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svaka promjena zakona nešto donosi i to treba ozbiljno shvatiti.Navest ću vam jedan primjer iz 2000.Došlo je do tako male promjene zakona gdje je umjesto zareza stavita točka a riječ iza njega brisana.Ta promjena mom prijatelju sinu političkog zatvorenika izbila je iz nruku 200000 kn.Ovih dana dobio je obavijest da je ustavni sud dao za pravo svima koji su bili u postupku i da na naknadu imaju pravo.Dobro da nije dobio moždani udar.Toliko o zakonima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Može se "Suzana" zaklinjati na branitelje koliko hoće, ali unutrag dvije godine sve što je donešeno ili mijenjano u Zakonu je na štetu branitelja, a tako će biti ia dalje jer oni su sebe i te kako namirili i sad štite samo svoje debele guzičetine, posebno predstavnici raznih udruga koji su ujedno i saborski zastupnici HDZ-a i sl. :palacdolje::palacdolje::palacdolje::palacdolje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija