Jump to content

MOJ IDEALNI DIO


anonimno

Preporučene objave

bili smo se vec i dogovorili, ali gospodin mijenja uvjek misljenje.

stvar je jako komplicirana jer ubiti da prodaja se napravila na prevaru. moj otac, koji je mio tezak alkoholicar i usput nije vise vidio, je prodau gospodinu pola stana (119 mq) znaci 58 mq za 20000 eura u centru grada. u toj kuci je zivio prije moj otac i sada moj brat. taj gospodin nikad nije stanovao ni brinuo se od kuce i nikad nije imao kljuceve od stana. nego bas prije dva dana je provalio u kucu, promjenio bravu i iznesao stvari od gospodina koji je imao jedan dio kuce u najamnini. kad je dosao policiot, mu je rekao da kljuceve je dobio od gospodina koji je imao to u najamnini, ali nije istina jer ja sam promjenila bravu kad je gospodin koji je imao u najamnini izasao iz stana. i sad neznam sta napravit. :-(

htjela sam povuc i tuzbu za raskid ugovora sa tim gospodinon, jer moj otac je bio alkoholicar, ali nisam uspjela nac nijednog odvjetnika, jer svi imaju straha, jer u toj prici je upleten jedan treci gospodin koji ima puno moci.

:-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

:-o ta stvar je komplicirana malena..napomena..ovako je isla stvar..reci da mjesto gdje zivimo bruji o tome kako su bili drogirani(da je gamad covjek od cetrdeset godina ostavio porodicu da se usidri kod starice od osamdeset godina ..uhmm stvarno ke osjecajan ) kako tvoj otac isto tako i teta ..reci da u nepounih godinu dana su oboje umrli..igrom slucaja..da tvom ocu nije pruzena prva pomoc iako su ga odveli na prvu pomoc i ondje im je bilo receno da ga odmah odvedu u bolnicu..Reci im da su ga umjesto u bolnicu vratili u kucu i ondje ostavili ..ko psa..da umre..bez da nas obavijeste o njegovom stanju nikoga ni familija koja zivi samo na metar razdaljine)..dok u lokalu su trestali sa glazbom(do dvije u ponooci iako je radnovrijeme bilo do jedanest) i lumpali ...na metar distanze gdje je otac lezao u besvijesnom stanju...reci im da zamisle samo drugi dan poslije njegove smrti od opcine je dosao dokumenat ..a koji se provodio dvije godine, potvrdjen na dan njegove smrti ...reci im da je to djelo jednog mafijasa koji zari i pali tim podrucjem..nisam rasista ..ali sam ogorcena ...kako jedan covjek moze unistiti na legalan nacin ...drugih bezbroj.. :2up: povlaceci mirno iz svoje jazbine konce..slazuci ugovore koje ni u normalnom stanju ne razumijes a kamoli covjek koji je u vidnom stanju alkoholicar..kako taj isti je imao punomoc za tri osobe u isto vrijeme..((too je pravno=???..) ..jednom rijecju smrdi :trk: zatvoren u svojoj vili okruzenoj i dobro cuvanoj uzimajuci zivote da bi on imao koristi ...(srpske nazionalnosti..u njegovom uredu u kuci visi ne kriz ma djavo time sam rekla sve...i to je istina ...)..meni je pun kufer...oprosti..mojem ogoorcenju nema kraja
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo par savjeta.

Bez obzira na ugovor između Vašeg oca i trećega, Vi kao suvlasnik (nadam se da ste upisani u Zemljišne knjige) imato pravo na posjed stvari isto kao i on, pa ga možete tužiti za smetanje Vašeg suposjeda i tražiti da Vam omogući ulazak u apartman (samo pazite, vezani ste zakonskim rokom od 30 dana od kad je on ušao u posjed za ovu tužbu).

Osim toga možete pokrenuti i postupak za razvrgnuće suvlasništva na sudu, pa kad građevinski vještak procijeni nekretninu, bez obzira na njegovu volju Vi ga možete isplatiti u iznosu koliko vrijedi njegova polovica (za ovo nema roka)

Pošto se radi o dosta kompliciranoj stvari, savjetujem Vam da angažirate odvjetnika, a ako je sve odvjetnike u Vašem gradu strah (mada mi to zvuči nevjerovatno), odite u najbliži veći grad i tamo ćete već naći nekog tko će Vas htjeti zastuapti (ali će Vas to vjerovatno dosta više koštati).

Nadam se da sam pomogao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jesam upisana sam u zemljisne knjige!

 

ali ima smisla tuzit ga za smetanje mojeg suposjeda i traziti da mi omoguci ulazak u apartman, ako moj brat je zivio u stanu do sada (samo prekjucer je on napravio tu stvar) o mogu ga tuziti samo zato jer mi je privremeno smetao da udem u moj stan?? :-?:-?:-?

 

mogu vam reci da nisan uspjela nac jednog odvjetnika niti u gradu gdje je apartman, niti u najblizem vecem gradu...samo da znate da sam i sla i kod jednog odvjetnika koji je ministar na sudu u tom gradu...i nije se htio prihvatiti slucaju! :-o:-o

 

hvala vam puno na pomoci

:-):-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

malena magistar se kaze...onaj koji odnese presudu..jedan od vodecih u gradu...slijedece ti nisi objasnila da nisi ti koja smetas njega jer mi smo u posjedu nekretnine oduvijek..imajuci prebuivaliste na adresi..vec je gospodin koji ima suvlasnicki dio ...provalio odnosno razvalio vrata da udje unutra u vrijeme kada je tvoj brat(moj sin)bio na poslu...bez da je sudski trazio podjelu (tako da se vidi koji dio kome pripada)..I uz to samo poslije dva dana smo saznale da je svoj dio vec prodao trecoj osobi..koja je odmah iostakla svoje ime..??..A sta se tice pravnika ..ne mogu naci rijeci ..u nasem gradu a i susjednom ..na samo nominiranje imena sporne osobe koja je umijesana..odmah su nam bila zatvorena vrata ..tako...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija