Jump to content

Visina otpremnine

RubberDuck

Preporučene objave

Molim upućene za savjet ..

Dana 01.prosinca 2010. godine, uručena mi je odluka o poslovno uvjetovanom otkazu ugovora o radu sa otkaznim rokom od tri mjeseca po dostavi odluke što se i desilo dana 08.ožujka, ove, 2011. godine.

Od 01.lipnja 1990. godine do 31.svibnja 2009. godine bio sam zaposlen u Domu zdravlja željezničara Zagreb, kad je odlukom ministarstva zdravstva 01.lipnja 2009. godine Dom zdravlja željezničara, kao takav, prestao postojati i određeno je pripojenje Domu zdravlja Centar Zagreb, gdje sam bio zaposlen sve do gore navedenog datuma otkaza ugovora o radu.

Određena je i otpremnina sukladno članu 119.zakona o radu, koju trebam primiti i koja je realizirana 08.travnja 2011.godine u visini od 38,867,82 kune uz prosjek mjesečnih primanja u zadnja tri mjeseca od 5.182 kune.

Zaključno sa 01.prosincom 2010.godine, kod poslodavca imam ukupno 27 godina, 10 mjeseci i 27 dana radnog staža, odnosno , po zavrsetku otkaznog roka 28 godina, 2 mjeseca i 5 dana.

Moje bi pitanje bilo .. dali je to zaista adekvatna otpremnina s obzirom na sveukupni radni staž od gotovo 28 godina ?

Hvala na pomoći .. :palac:

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija