299 objavljeno: 11. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 11. travanj 2011. Poštovanje Imam 2 problema, oba sa parkiranjem. 1. Ukratko platio sam parkiranje ali krivu zonu (informativna tabla je na raskrižju i daje dvosmislenu informaciju) Razlika je u 1 kuni koju nisam platio (čuvam plačeno na moitelu). Ali sada skoro nakon dvije godine oni mi šalju opomenu pred ovrhu? na skoro 500 kn. Ja sam mislio ići na sud ali sada se bojim da mi jednostavno ne skinu novce sa računa bez odlaska na sud. Mogu li oni to i koja su moja prava protiv ovrhje na parkiranje. 2. Plaćen je parking kog autobusnog kolodvora u ZG ali zbog kašnjenja autobusa nije bilo moguće produžiti parking. Znaći parikranje je plačeno ali sam svejedno dobio kaznu za dnevnu kartu? Što ovdje napraviti. Nekako mi izgleda protuzakonito naplatiti 2 puta za jednu uslugu i to različitim cijenama?.I ovdje se isto bojim ovrhe. Ovdej na forumu sam našao http://sljeme.usud.hr/usud/praksaw.nsf/0/C12570D30061CE53C12575D700273B52?OpenDocument ali neznam da li se i ja mogu pozvati na to. Molim pomoć kako da spriječim ovrhu i eventualno odem na sud. Unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
299 odgovoreno: 12. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2011. hm nitko nezna? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 12. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2011. Ne radi ne o prekršajnom već o obveznom pravu i premještam temu u obvezno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.