Jump to content

Neisplate plaća--mlm vas savjet

Dafre

Preporučene objave

Poštovani,

Kod sadašnjeg poslodavca imam staž od cca 7,5 godina.

Unazad godinu i pol isplata plača je neredovita, na način da uvijek najmanje dvije nedostaju, i da se isplačuje u dva obroka. Obrazac plače stiže, no po njemu se isplačivalo samo 50%, što je bilo i naznačeno na njemu, kao 50% kredit tvrtki. Sada smo u situaciji da je za prvi i drugi mjesec obrazac potpun (isplata 100%, no isplačen je minimalac od 2100,00 kn.

Uvjeti rada su takvi, ili sam ja iz egzistencijalnih razloga dovedena u takvu situaciju, da tu mogu provesti još vrlo malo vremena.

Velika je vjerovatnost da ću dobiti posao početkom 05 mjeseca. (odnosno po rjesavanju ovoga)

Naravno od njihovog dugovanja ne želim odustati, i svjesna sam da je potrebno poslati zahtjev za zaštitu prava, potom pravne korake.

No, moje dileme su vezane za vrstu otkaza, a i slijed koraka u tome.

Otkazni rok u ugovoru je mjesec dana, i znam da odlaskom odustajem od otpremnine, no htjela bih i utjerivati dugovanja i ojacati svoju pregovaračku poziciju prilikom odlasku.

jako bih cijenila vas savjet, i na tome sam Vam unaprijed zahvalna.

LP

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija