Dafre objavljeno: 12. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2011. Poštovani, Kod sadašnjeg poslodavca imam staž od cca 7,5 godina. Unazad godinu i pol isplata plača je neredovita, na način da uvijek najmanje dvije nedostaju, i da se isplačuje u dva obroka. Obrazac plače stiže, no po njemu se isplačivalo samo 50%, što je bilo i naznačeno na njemu, kao 50% kredit tvrtki. Sada smo u situaciji da je za prvi i drugi mjesec obrazac potpun (isplata 100%, no isplačen je minimalac od 2100,00 kn. Uvjeti rada su takvi, ili sam ja iz egzistencijalnih razloga dovedena u takvu situaciju, da tu mogu provesti još vrlo malo vremena. Velika je vjerovatnost da ću dobiti posao početkom 05 mjeseca. (odnosno po rjesavanju ovoga) Naravno od njihovog dugovanja ne želim odustati, i svjesna sam da je potrebno poslati zahtjev za zaštitu prava, potom pravne korake. No, moje dileme su vezane za vrstu otkaza, a i slijed koraka u tome. Otkazni rok u ugovoru je mjesec dana, i znam da odlaskom odustajem od otpremnine, no htjela bih i utjerivati dugovanja i ojacati svoju pregovaračku poziciju prilikom odlasku. jako bih cijenila vas savjet, i na tome sam Vam unaprijed zahvalna. LP Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dafre odgovoreno: 12. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2011. cigo, spasitelju.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.