marta111 objavljeno: 12. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2011. Može li suprug koji je u radnom odnosu u jednom poduzeću pomagati u poduzeću svoje supruge i jel treba kakve prijave ili nešto drugo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lily44 odgovoreno: 13. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2011. ne, ne treba nikakva prijava, on je tvoja najbliža rodbina.Mogu ti pomagati i djeca i bake i djedovi.Ja sam imala takav slučaj. Sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anamih odgovoreno: 14. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2011. Uža obitelj može pomagati u obrtu, ali ne u trgovačkom društvu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marta111 odgovoreno: 18. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2011. Hvala na odgovoru, odlučila sam ga imenovati članom uprave, pa tako može pomagati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.