tresnja1 objavljeno: 12. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2011. Molim odgovor ako netko zna, a tiče se OIB-a. Osim što ga traži elektra, plinara i slični - pogledala zakon pa vidjela da ga moram dati. No sad mi je pozvonio predstavnik suvlasnika da potpišem za neke radove u kući i traži moj OIB uz potpis. Nisam mu ga voljna dati, a ne mogu nigdje naći da li ga moram dati. Da li netko zna? Radije ću se odreći mojih suvlasničkih prava nego tom tipu dati OIB. Još mi samo fali da me blagajnica u Konzumu zatraži OIB jer inače ne mogu kupiti kruh. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 15. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2011. Vaš strah je potpuno neutemeljen. pa oib svatko može saznati bez većih problema. evo pa se educirajte http://www.oib.hr/ jedno je davanje oib-a, a drugo je davanje pristanka da se izvedu radovi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.