ladyzg objavljeno: 12. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2011. Dok sam bila u braku kupljen je stan na moje ime. Stan je platila moja majka (dokaz uplatnica banke) jer ja i supruga da smo dva svoja primanja stavljali na hrpu u 4 godine braka koliko je bilo kada je stan kupljen nepi imali ni za jednu sobu a ne za stan od 80 m2. Da li suprug ima pravo na stan iako nije dao ni lipe nego je sve patila moja majka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 13. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2011. Stan nije bračna stečevina - nije stečen doprinosom supružnika za trajanja bračne zajednice. Čuvati dokaz (uplatnicu). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 13. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2011. stan je plaćen novcem koji je dar roditelja . stan je osobna imovina a ne bračna stečevina i ne djeli se . potrebnoje sačuvati dokaze o plaćanju stana tj.sa čijeg računa je izvršena uplata stana ili koje izvršio uplatu stana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.