anonimno objavljeno: 24. ožujak 2006. Dijeli objavljeno: 24. ožujak 2006. Jel treba učiti Zakon o odg. pravnih osoba za kaznena djela? Hvala unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvester odgovoreno: 25. ožujak 2006. Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2006. Niti je na popisu literature, niti ga tko pita .... Dakle, odgovor je NE! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 27. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2006. to da ga nitko ne pita je točno, ali da ga ne smiju pitati jer nije na popisu, to nije točno. naime, popis je zbilja nevjerojatno ažuriran, čak s 17. veljače 2004., a na kraju lijepo stoji 'Pravni izvori za polaganje pravosudnog ispita su i sve izmjene i dopune propisa iz točke II. ovih Pravnih izvora, kao i novi propisi iz oblasti iz kojih se polaže usmeni dio pravosudnog ispita doneseni nakon 17. veljače 2004. godine.'. dakle, po tome bi i taj zakon ušao u literaturu. iskreno, kad sam ja polagala, zbilja sam očekivala da bi mogli priupitati barem nešto načelno o tome, jer se ne radi o beznačajnoj stvari, pa sam bacila oko (zbilja je kratak), čisto da znam reći da pravne osobe odgovaraju po posebnom zakonu. ali čini se da ih to ipak ne zanima previše Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.