Lega85 objavljeno: 14. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 14. travanj 2011. Pozdrav, Evo i mog iskustva. Za vikend napuhao 0.94 (0.84 ),za što nemam nikakve zamjerke,no policajac me tražio da otvorim prtljažnik,za što sam se morao odvezati. Uzeli mi vozačku na 3 dana, došao po nju,a tamo iznenđenje ...pripisali mi i pojas iako sam bi vezan,svjedok moj suvozač. Dakle, koja me kazna slijedi: - novčana - oduzimanje vozačke - pojas ( ako uopće ima temelja za to ) Imam 27 god, jedan prekršaj prije cca 2 godine. Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 14. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2011. Sud će ispitati okrivljenika i svjedoke i donijeti presudu. U postu niste postavili nikakvo pitanje već samo opisali događaj. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lega85 odgovoreno: 14. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2011. Znaci,moje pitanje glasi: - koje me kazne slijede, znam okvirno,ali me interesira jer imam prijatelje s dosta razlicitih iskustava? - dali imam kakve izglede u svezi dokazivanja pojasa? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lega85 odgovoreno: 14. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2011. I jos jedna stvar, gdje odnosno na kojem dokumentu pise da nisam bio vezan. Imam zapisnik o alkotestiranju cl.199 st 2, te papir o mjeri zabrane voznje na 3 dana ? Policajac nije ni spominjao pojas,sve mi to malo cudno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 15. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2011. Alkohol 1.000 kuna, troškovi alkotestiranja 80 kuna, pojas 500 kuna, troškovi prekršajnog postupka koji ovise o broju svjedoka i njihovim putnim troškovima do suda. Prijatelj može dati izjavu ovjerenu u bilježnika sa opisom tog događaja i tu izjavu priložite u prigovoru, a sud će ispitati policajca na okolnosti tog događaja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.