Jump to content

Isplata osiguranja pomoc

STRAHINJA

Preporučene objave

Imao sam saobracajnu nesrecu, gde me je covek namerno udario kolima, ja nista nisam kriv, ali sam imao alkohola, i tada sam se svojim kolima isprevrtao u kanal gde je nastala totalna steta o kolima i gde sam dobio teske telesno povrede. To se dogodilo 2009. god, i posle 2 godine sudjenja, donesena je pravosnazna presuda da je on kriv.

Osiguranje Delta Generali mi daje samo 50 posto odstete jer sam imao alkohola, mada dosta pravnika kaze da to nema veze i da je to samo prevara da zakinu isplatu. A i tih 50 posto sto nude su bedni, jer i kad bi mi dali 100% na njihovu procenu stete to bi bilo 3000e za moje povrede, koje su sigurno preko 6000e.

Da li neko moze da mi pomogne i da me uputi u pravom smeru, da li da ih tuzim i sta da radim, i da kakve veze ima alkohol sa tim kada je taj sto me je udario kriv. Onda ne bi trebao postojati sud, vec bi osiguranja sama presudjivala kako hoce.

Dijeli na drugim stranicama

Osiguravatelj Delta Generali nije registriran za rad u Republici Hrvatskoj već u Republici Srbiji.

Mi ovdje poznajemo propise Republike Hrvatske i odgovaramo na pitanja za slučajeve koja su se domaćim ili strancima dogodili kod nas ili našim državljanima u nekoj stranoj zemlji pa slučajeve rješavaju putem sustava zelene karte ili Kretskog sporazuma.

Nemamo praksu odgovarati na pitanja stranih državljana koji u svojoj zemlji trebaju besplatan pravni savjet.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

No members to show

• Napravi novi...

Važna informacija