silagel1 objavljeno: 14. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 14. travanj 2011. S majkom sam zivio u stanu oko kojeg se vodio sudski spor s drzavom zbog stanarskog prava (nas dvoje smo bili jedini clanovi domacinstva u trenutku pokretanja spora). Spor je dugo trajao. U medjuvremenu sam se ozenio. Majka je dobila spor i pravo otkupa stana. Pravo otkupa dala je meni. Otkupio sam stan i uknjizen je na mene. U slucaju razvoda, da li moja zena ima ikakvo pravo na stan? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 15. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2011. akoje stan otkupljen(isplaćen) u braku i novcem koji je zarađen u braku (otplata na rate ili kreditom u vrijeme trajanja braka) stan je bračna stečevina i djeli se (bez obzira ko je od bračnih partnera plaćao stan novcem z a r a đ e n i m za vrijeme trajanja bračne zajednice) ako je stan otplaćen novcem koji je dar majke ili nekog iz obitelji stan je osobna imovina a ne bračna stečevina i ne djeli se Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.