Hrc555 objavljeno: 15. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 15. travanj 2011. Udario mi je susjed parkiran auto i zbrisao. Kada se vratio izmjerio sam visinu na kojem su oštećenja na mom i susjedovom autu i pozvao policiju. Oni napravili zapisnik u kojem piše da je on "kriv", te ga optužuju za prekršaj iz članka 43., 176. stavak 2 i 3 ZOSCP a i da je zapisnik dostavljen prekršajnom sudu kao prilog optužnom prijedlogu protiv susjeda koji me lupio. O čemu se radi. O tome da su mi prvo poslali dopis nakon procjene gdje kažu da su otklonili zahtjev za naknadu štete jer je njihov osiguranik rekao da me nije udario. Ja ostao začuđen i poslao prigovor na to. Sada mi šalju dopis da opet odbijaju naknadu štete jer je susjed rekao da me nije udario i jer na sudu nije podignuta tužba protiv njega. Tko je tu lud? Ja kažem da me je lupio i policija kaže da me je lupio ali oni naravno vjeruju njemu kao njihovom osiguraniku. Šteta je parsto kuna ali je problem što sam već imao okršaja s njime i stalno me maltretira. Šta da sada radim? Da idem na sud tražiti da je podignuta tužba protiv njega pa na temelju toga slati dopis njegovom osiguranju? Zastara je 3 godine ako se ne varam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.