sill objavljeno: 15. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 15. travanj 2011. Pozdrav! Od 13. 1. 2009. godine sam na komplikacijama, nakon toga na porodiljnom koji traje još uvijek, do 18. 6. (od 9. mj. 2010. je produženi porodiljni za brigu o djetetu s poteškoćama u razvoju). Radim u Osnovnoj školi, navodno prema novom zakonu za OŠ imam pravo na godišnji odmor, pa me zanima da li imam onda pravo i na regres ( naravno da prošle godine nisam dobila regres, a pravo na godišnji jesam). Molim Vas za pomoć! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anamih odgovoreno: 16. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2011. Jeste li vi u 2010. godini koristili godišnji odmor? Ako niste, imate ga pravo iskoristiti do 30. lipnja ove godine. Ako se vraćate 18.lipnja na posao, možete koristiti samo dio iz 2010., - neka se prava naprosto ne uspijevaju konzumirati. Ali i dio godišnjeg odmora jamči vam pravo na regres za 2010. godinu i vaša bi ga škola trebala zatražiti. Ako se bude isplaćivao regres za 2011. imate pravo i na njega. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sill odgovoreno: 28. lipanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 28. lipanj 2011. Hvala Vam na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.