LeyaT objavljeno: 17. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 17. travanj 2011. Ako se ja nakon 6 mjeseci porodiljnog vratim na posao, ima li nezaposleni partner pravo na ostatak porodiljnog i na novčanu naknadu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maxich odgovoreno: 6. svibanj 2011. Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2011. Mislim da ima, ali onu koju bi i majka dobivala u drugih 6 mj., dakle, cca 1600 kn. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pinkis odgovoreno: 18. svibanj 2011. Dijeli odgovoreno: 18. svibanj 2011. @Maxich jesi siguran/sigurna? u istoj sam situaciji kao osoba koja je postala pitanje, i kad sam pitala na hzzo-u, rekli su mi da nezaposleni otac nema prava (na naknadu). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LeyaT odgovoreno: 30. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2012. Nezaposleni otoc nema prava na naknadu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.