gestum objavljeno: 17. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 17. travanj 2011. u izvanbračnoj zajednici živimo 2 godine, s time da je jedan od partnera razveden, a drugi je još formalno u braku. Partnerica koja je razvedena je u međuvremenu doživjela teški moždani udar i uz moj veliki angažman i pomoć se uvelike oporavila, ali sad me vjerovatno na nagovor svoje djece koja se nisu brinula o njoj ostavila. zanima me imam li kakvih prava na traženje naknade za vrijeme njezine bolesti (od nje) ili pravo na podjelu imovine Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 17. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2011. Članak 3. Odredbe ovoga Zakona o učincima izvanbračne zajednice primjenjuju se na životnu zajednicu neudane žene i neoženjenog muškarca, koja traje najmanje tri godine ili kraće ako je u njoj rođeno zajedničko dijete. Niti je trajala dulje od 3 godine, niti je rođeno dijete u kraćem roku, a niti se radi o neudanoj ženi i neoženjenom muškarcu. Dakle, od izvanbračne zajednice... tu baš i nema nekog traga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.