Kutjevo1 objavljeno: 17. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 17. travanj 2011. Molim za pomoć. PO ugovoru o kreditu vjerovnik ima tri mjenice: moju vlastitu i dvije od dva poduzeća.POkrenut je ovršni postupak temeljem moje vlastite mjenice, a s druge dvije mjenice izvršena je blokada računa od dva poduzeća . koji su jemci ( vlastite mjenice). Na rješene o ovrsi uložio sam prigovor, kojim sa osporio visinu potraživanja i osnov, a koji je usvojen i vjeroavnik je upućen na parnicu. Problem je što su računi mojih jemaca i dalje blokirani na iznos ukupnog duga koji sam osporio temeljem uvaženog prigovora. Pitanje je da li i na koji način mogu tražiti deblokadu ja ili jemci sada blokiranih računa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mistral odgovoreno: 17. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2011. Moraju prigovoriti i ta društva, ako je rok prošao onda morate pokretati parnicu radi "deblokade". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.