jedanboy objavljeno: 18. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 18. travanj 2011. Dakle, nakon presude prije 15ak dana, platio sam odmah kaznu i u presudi stoji da ce mi vozacka biti oduzeta na 3 mjeseca. Ok. Zanima me KADA ce biti oduzeta? Od kada krece zabrana? Nosim li ju u MUP ili dolaze po nju? Ili se od presude racuna kao 3 mjeseca? Nije mi to jasno. Jer, glupo mi je voziti pa da me zaustave i onda kazu da imam zabranu i eto nevolje. Zna li netko tocan odgovor na ovo pitanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Robert_007 odgovoreno: 18. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2011. trebate dobiti od policije obavijest da od kad do kad vam teće zaštitna mjera zabrane upravljanja!! nešto slično kao novo rješenje u kojem točno piše kad mjera počinje i završava!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jedanboy odgovoreno: 9. svibanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2011. To je to ili netko moze potvrditi iz iskustva kako to ide? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 10. svibanj 2011. Dijeli odgovoreno: 10. svibanj 2011. Stići će obavjest od policije da vam se određuje zabrana upravljanja u određenom vremenskom trajanju, a vrijedi od sutrašnjeg dana od primitka. Ako dođe 01.06.2011. na 3 mjeseca, počima teći 02.06.2011. u 00:00 sati, a završava 01.09.2011. godine u 24:00 sati, dakle u ponoć po isteku toga dana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.