Iskra7 objavljeno: 18. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 18. travanj 2011. Poštovani, molim Vas za pomoć vezano za sredstva iz II mirovinskog stupa od mog pokojnog supruga. Suprug je preminuo u kolovozu prošle godine, riješenje o obiteljskoj mirovini sam dobila u studenom i tada sam zatražila od HZMO-a da mi izračunaju kolika će biti mirovina (troje malodobne djece) ukoliko podignem sredstva iz II stupa.Odgovor sam dobila neki dan i to da oni ne rade taj izračun! Tada sam nazvala Regos i rečeno mi je da su već prebacili sredstva u HZMO. Moje pitanje je da li su to smjeli učiniti? Mirovina mi se zbog toga neće uvećati a u slučaju da sam novce podigla mirovinu bi umanjili. Ja sam ipak odlučila to podići jer se radi o velikom iznosu. Molim vas da mi kažete što mi je činiti? Hvala na odgovoru, Ivana p.s zaboravila sam napisati da suprug nije ostvario pravo na mirovinu, imao je 46 god. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.