robi_ objavljeno: 18. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 18. travanj 2011. Pozdrav, Tražim Vas savjet, naime prije 3 godine sam položio vozački, te dobio liječničko uvjerenje od poliklinike Cingluin. Vozačka mi je kao mladom vozaču tada bila ograničena na 2 godine, te je trajala do 2mj prošle godine. Problem je što tada, a ni sad nemogu produžiti vozačku bez novog liječničkog jer se ta poliklinika zatvorila radi malverzacija, te me policija traži novi liječnički sa razlogom da je moj liječnički "moguće" krivotvoren. Naime ja sam svoj liječnički obavio više no pošteno, te smatram da je apsurdno nanovo plaćati za nešto što sam obavio. ( nezaposlen sam, nemogu si priuštiti 450kn trenutno na liječnički, to su mi mjesečne režije ). Da li postoji neko pravno rješenje, temeljem kojeg bi mi ovo prošlo liječničko uvjerenje ( za koje piše da vrijedi 5 godina ) bilo ispravno, te na temelju toga dobio novu produženu vozačku. http://www.24sata.hr/news/i-slijepi-su-progledali-kod-zapresickog-dr-cingulina-165331 Lijep pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 19. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2011. Ishodovati novo liječničko uvjerenje, a zbog starog tužiti tu kliniku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.