kont4 objavljeno: 18. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 18. travanj 2011. Ukratko: Zbog tučnjave sam proglašen krivim za remecenje javnog reda i mira (zakomplicirano dosta premda nisam kriv no sad ne mogu nista uciniti po tom pitanju).. na sudu sam priznao da sam remetio javni red i mir i naglasio kako do toga ne bi doslo da me prije toga decko koji me prijavio policiji prvi lupio. Da ne duljim sa svime ovime on je osloboden krivnje a ja sam dobio kaznu od 600 kn.. zanima me da li mogu napisati nekakav prigovor kako bi mi se smanjila kazna jer sam student i nemam odakle platiti to a roditelje je briga za ovu kaznu..nikad nisam kaznjavan niti sam ikad pocinio neko slicno prekrsajno niti kazneno djelo.. unaprijed hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 20. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2011. Ako ste već bili na sudu onda Vam je gotovo. Žalba se protiv presude može podnijeti samo za prekršaje za koje je predviđena kazna preko 2.000 kn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.